Summa sidvisningar

tisdag 24 juni 2014

Träff med Mamas =)

Det var det idag ja. Hemma hos oss körde vi lite knyt, jag och två andra mammor från min föräldrargrupp och deras små pojkar. Föräldrargruppen har sommarpaus men vi är 5st mammor som utöver de träffarna, ses och umgås o har det trevligt. För jisses ja så trevligt vi har det =)
Så skönt att umgås med personer som är i exakt samma sits som sig själv, finns en annan förståelse för exempelvis spontanbajsblöjbyten eller andra saker som inte är med i planeringen från början kanske. Att liksom ta det som det kommer utan o panika. Gött!
Som när tre av oss var på Väla för ett tag sedan. Träffades kl 12, det käkades lunch, o så va det nån blöja som skulle bytas, affärsbesök, sen nästa blöja eller amning, affär, blöjbyte o amning.. etc etc. Ni fattar. Allt som allt hann vi nog med typ 3-4 affärer på hela tiden (kom hem kl 18 typ) men  ingen av oss led för det. Förrutom att all befolkning från Skåne valde samma dag som oss att vara på Väla, så gick allt smidigt och va skönt. Att bara ströva runt i sin egen takt o kika på saker va fint. Man värderar saker och ting annorlunda sedan lillan kom till världen helt enkelt. Och de saker som tidigare kanske kunde få en att freaka loss, rör en inte längre i ryggen. =)
Lillan är troligtvis inne i en tillväxtperiod nu eller något, äter mkt mer och oftare, gärna om kvällarna, har det lite knepigare att komma till ro inför natten och gör nr 2 endast vart 5e dag. Ska se om det lugnar sig snart, då vet man att det va det. Eller är hon bara sugen på nya rutiner haha =P

Nej egentiden som är efter lillan somnat, för min del, blir inte lång ikväll. Börjar mer o mer se pittögd ut och ögonlocken väger bly.

Dags att krypa ner bredvid min underbara unge. ÄLSKAR! <3

Over and out

/Nea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar