Summa sidvisningar

tisdag 18 december 2012

bitterfitta i annonsen om receptionstjänst?

har idag fått erfara att om man sitter i reception så är inte arbetsuppgiften att vara service minded eller hjälpsam och trevlig. Det är tydligen att titta på de som kommer med julklappar (vi) som om vi kommer med pesten, sucka och säg: är det så mkt? då får ju jag dela ut dem, för de som ska ha sitter inte på samma ställe *suck igen* (svar ja!) eller efter att vi gått typ fem trappor med famnarna fulla säg: Nä vi kan inte ha allt det här, ni får gå ner till godsmottagningen så mailar de ut till dem som ska ha... ?!? VA FAN HAR NI INTE MAIL OCKSÅ!? VAD ÄR ER UPPGIFT I EN RECEPTION? SER DET UT SOM VI VILL GÅ NER FÖR ALLA TRAPPORNA O SLADDA RUNDOR MED RISK FÖR ATT BRYTA EN LÅRBENSHALS ELLER TVÅ!? tänkte jag men för att skona min kära man mumlade jag bara något om att det var idioti vände på klacken o gick..
Hör till att julklapparna vi delar ut innerhåller bl a vinflaskor. Fin skit om vi trillar o ligger i en hög med glasskärvor, tja.. turen i det hela då är ju ifallfall att det är rött vin så färgen är ju isåfall passande såhär i juletid.
Nä banne er som jobbar i en reception med en inställning som om ni precis fått reda på att ni fått positivt på HIV testet efter att ni legat med nåt gammalt drägg från krogen. Cheer up! vill jag bara säg DET ÄR JUL! Man ska vara extra snäll då och inte se ut som om man nyss svalt en citron eller har ovanligt trög mage!
Hur är det nu man säger? What goes around comes around? eller helt enkelt, du biter dig själv i röven med den attityden tjejen/kärringen/kvinnan!

Hoppas tomten sett det här idag och att de här personerna får en hög med skit i julklapp!! =)

                                                      Foto: www.fotoakuten.se
Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar